LOTS NADAL 2018

VICTÒRIA VINS presenta el pack nadalenc de productes ecològics, naturals, berguedans i del país.

El Pack està format per productes que emfatitzen la tasca del productor a l’hora de treballar i cuidar l’entorn natural, repercutint absolutament amb el resultat final. D’aquesta manera s’utilitza la cultura com a eina per valorar, reflexionar i repensar el paisatge.

VICTÒRIA VINS és la línia de Konvent dedicada a donar vida a la rica i inacabable cultura del vi. Distribuïm  vins naturals sota una acurada selecció de bons productors. Deixebles de la passió pel territori, amb una clara línia  de dinamitzar i ampliar les propostes de cates i tastos al llarg de l’any, apostant per la divulgació del coneixement rigorós del producte així com discriminant positivament els vins originals, les varietats locals i el producte de proximitat.

Amb aquesta nova proposta, Konvent es reafirma com agent actiu del territori, que vetlla per crear ponts creatius entre la història que ens envolta i l’enginy quotidià de fer del nostre entorn més proper un lloc amable, amb propostes de qualitat que reverteixin a tothom.

Contacte: victoriagironella@gmail.com // 637 86 71 42 Joan // 645100616 Eduard

 

LOTS A MIDA