QUI SOM

VICTÒRIA, un nou espai dedicat a donar vida a la rica i inacabable cultura del vi. Venem i distribuïm  vins naturals sota una acurada selecció de bons productors. Deixebles de la passió pel territori.
VICTÒRIA neix amb una clara línia  de dinamitzar i ampliar les propostes de cates i tastos apostant per la divulgació del coneixement rigorós del producte així com discriminant positivament els vins originals, les varietats locals i el producte de proximitat.
Al mateix temps, la botiga pren caire de bodega tradicional, on a més de fer el got, provar i compartir alguna copa que se us recomani, s’hi podran trobar els productes de tota la vida per fer un bon vermut, begudes per acompanyar un bon àpat, postres i altres tipus de celebracions.
Konvent, amb aquesta nova proposta, es reafirma com agent actiu del territori, que vetlla per crear ponts creatius entre la història que ens envolta i l’enginy quotidià de fer del nostre entorn més proper un lloc amable, amb propostes de qualitat que reverteixin a tothom.
CONTACTE:     victoriagironella@gmail.com // 645100616 – 606267334 – Instagram