TASTOS

Per assistir als tastos o per més informació: victoriagironella@gmail.com

JUNY 2018

Dijous 13 juliol 2018 – CORPUS Berga

Thunder Wine Makers

+ info aquí

 

 

 

 

 

ABRIL 2018

Dijous 5 abril 2018

Esteve Gibert i Albert López

 

 

 

 

Diumenge 8 abril 2018

VIER/FEST CAL MARÇAL

Enllaços premsa  –  NACIODIGITAL  //  REGIÓ 7

 

 

 

 

 

Dijous 12 abril 2018

Garnatxes – Francesc Llop

 

 

 

TAST DE XAREL·LOS

– DIJOUS 8 MARÇ 2018 – 21:00h – 25€ –

BODEGA VICTÒRIA GIRONELLA

 

TAST MUNDIAL DE SUMOLLS

– DiJOUS 22 Febrer 2018 – 21:00h – 25€ –

BODEGA VICTÒRIA GIRONELLA

 

 

 

Dijous 5 octubre 2017

Una selecció dels cellers que ens criden l’atenció i que no fan més que mimar el producte i la resta és amor i passió.

 


 

CELLER COMUNICA

FALSET – MONTSANT En Josep I en Patri del Celler Comunica, ens aporten la nova Mirada necessària als vins del Montsant. Sols granítics, no treballen amb bótes, no sulfiten els vins I a part, canten flamenco. Imprescindible per entendre el futur del Montsant.

 

 

DIMECRES 11/10/2017 – 20:30h / 25€

THUNDER WINEMAKERS

AROUND

Projecte personal d’en Sergi Figueras I Antonio Lopo. Ells fan vi com fan música. Professionals premiats, toquen el baix com copegen vins a Rueda I al Priorat. Aire fresc a propostes clàssiques.

DIJOUS 19/10/2017 – 20:30h / 30€

CELLER GRAMONA

SANT SADURNÍ D’ANOIA – CAVA

Tast de totes les joies de la corona d´un celler referent al país. Visionaris d’una època clau per entendre els espumosos més especials I emocionals. Actualment, referents en producció biodinàmica I ecològi

DIJOUS 26/10/2017 – 20:30h / 30€

CELLER OLLER DEL MAS

MANRESA – PLA DE BAGES

Es el nostre celler més estimat del Pla de Bages. Ens sedueix la seva perseverança en trobar l’excel·lència en tot el que fan. Recerca de varietats històriques, transformar el celler en vi de finca I elaborar amb seny I rauxa un picapoll negre d´impacte.

NOVEMBRE 2017

DIJOUS 2/11/2017 / 20.30h / 25€

CELLER ESTEVE I GIBERT

COSTERS DE L´ORDAL – PENEDÈS

Aquesta és la visita més de luxe que tindrem. Tres generacions de pagesos al Penedès. Tornen a elaborar vins des del 2009, només monovarietals, reintroduint la sumoll I defensant la xarel·lo com a repte personal. Ens farem petits.

DIJOUS 9/11/2017  – 20:30h / 30€

CELLER RECAREDO

SANT SADURNÍ D´ANOIA – CAVA

Recaredo, denota el bon gust I la classe necessària per elaborar vins històrics, relats d’un paisatge que s’esvaeix. Els seus espumosos son poesia liquida. Talent, passió I ganes d´anar a més sempre. En som molt fans I més que hi anirem.

DIJOUS 23/11/2017  –  20:30h / 25€

CAVA AGUSTÍ TORELLÓ

SANT SADURNÍ D’ANOIA – CAVA

Creadors del mític Kripta, vi excepcional I únic, treballen de manera única i de manera tradicional, les criances dels seus caves. Llargues esperes per a espumosos d’impacte.

DIJOUS 30/11/2017  –  20:30h / 30€

VINS DE JEREZ I PERNIL IBÈRIC

JEREZ I SANLÚCAR DE BARRAMEDA

Passejada mítica pel triangle format per Jerez de la Frontera, Sanlúcar de Barrameda I El Puerto de Santa Maria. Aprendrem tots els pals del Jerez: Oloroso, Amontillado, Palo Cortado, Pedro Ximénez, Moscatel, Dry, Pale Cream, Médium I Cream, tot tallant pernil.

Reserves: victoriagironella@gmail.com / 645100616